söndag 27 januari 2013

Nail Art Sunday - nude jellymacka

Nail Art Sunday bjuder idag på en nude jellymacka. Lite mesig, men ändå ganska classy. Mina naglar och nagelband är i fullkomligt uselt skick, då jag hjälper min ömma moder att packa. På måndag går flyttlasset, och då lär jag få fila ner mina naglar till oigenkännlighet. Det har gått flisor och jag har sprickor lite här och var. Här har jag i botten ett lager IsaDora Second nail, sen ett lager Colorama, 2 lager KC Aurora och sen ett lager Colorama till. För att få det att torka blev det 2 tjocka lager Seche vite. Jag trodde aldrig att det skulle härda, men jag satt en hel (väldigt lång) film och lät det torka och minsann - Seche vite slog till igen. T o m 2 lager KC glitterlack fixade det. Jag är stum av beundran!

Nail Art sunday! And today I´ve done a nude jelly sandwich with Colorama and KC Aurora. Due to packing, my nails are in lousy condition. My mom moves this monday, and after that I´m gonna cut my nails och try to save whats left of them. 







14 kommentarer:

  1. Vad fint det blev. Den är väldigt behaglig att vila ögonen på. Sara

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller med. Mina naglar är förresten också ledsna f n; de blir rätt spröda av kylan tyvärr. En sprack all världens väg häromdagen, när jag råkade slå i lite lätt men i helt fel vinkel. Bara att bita ihop och vänta på något mera värme./Nat

      Radera
  2. Det här var fint. Gillar att du lyckats fiska upp några stjärnor också. :)

    SvaraRadera
  3. Åh, det blev ju jättefint. Nästan så jag skulle kunna tänka mig att skaffa just det lacket från KleanColor. Nästan. Det måste ju finnas liknande skönheter där ute..?

    SvaraRadera
  4. Jättefin jellymacka. Jag gillar verkligen stjärnorna, de gör det där lilla extra :)

    SvaraRadera
  5. Åh, vad vackert! Helt underbart fint!

    SvaraRadera
  6. Jag gillar det! Det ser fräscht och ljuvt ut.

    SvaraRadera
  7. Superfint, äger också Aurora brukar vänta 10-15 minuter emellan varje lager av det så torkar det rätt fint, alternativt använda extremt tunna lager :)

    SvaraRadera
  8. Vad gulligt det blev!
    Hjälpte min bror att flytta förra helgen. Efter det blev den nerklippning av samtliga naglar som inte gick av... :/

    SvaraRadera
  9. Vad fint det blev! :)
    /Rebecka

    SvaraRadera
  10. Tycker det blev jättesnyggt och extra sött med stjärnorna.

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!