torsdag 12 juli 2012

Chunky holo candy - nytt försök!


Ännu ett försök att försöka återge känslan från flaskan... Här är det American Apparels neonorange lack som bas. Det blir förvisso snyggt och karamelligt, men inte den där gelékänslan som i flaskan... Kanske får jag ge mig, kanske kommer lacket alltid att vara som snyggast i flaskan... 


Yet another attempt to try to reproduce the feeling from the bottle ... Here is the American Apparel neon orange  as a base. It's certainly nice and candy like, but not that jelly feeling as the bottle showes.  Maybe I should give up, this  polish will always look it´s best, staying in the bottle..


Så här såg det ut, utan Chunky holo candy /This is what it looked like without CHC.


7 kommentarer:

 1. Kleancolors chunky holo-glitter står mest hemma hos mig och samlar damm... de är ju lite tuffa så kanske får damma av dem snart då :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu ska mitt få samla damm ett tag ;-)

   Radera
 2. Ser mest ut som ett vanligt glitter lack över. Mina Kleancolors åkte ut i bytargrupper och på Tradera.

  SvaraRadera
 3. har du provat med en jelly som bas? Jag har inte läst dig så länge så du har säkert provat det, men annars kan det vara en idé. Ett jelly i liknande färg företrädesvis. Och har du ingen sån så kan man alltid göra sin egen jelly genom att droppa i nagellack i "rätt" färg i en flaska ofärgat lack tills det blir rätt genomskinlighet och rätt färgdjup.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra idé - den tar jag med mig!! :-) Äger inte så många jelly för det är inte min grej, men blanda ett eget är ju all idé. Tack!!

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!