onsdag 18 juli 2012

Det här med kommentarer...

Jag har retat mig lite på andra kommentarsfält där man ska fylla i bokstäver och en jäkla hus-siffra för att bevisa att man inte är en robot! Också HAR JAG HAFT DET SJÄLV. Det är ju på inget sätt nåt jag valt, utan det var tydligen nån auto-inställning. Den mest idiotiska autoinställningen ever. Jag ber om ursäkt att ni
har tvingats fylla i en sån ruta för varje kommentar ni lämnat. Nu har jag fixat problemet, och tar på mig dumstruten för att jag inte fattat det förrän nu, när Sarah så vänligt påpekade det.

Än en gång, ursäkta för omaket. Fasen.


I have thought that it´s kind of disturbling in comment fields to fill in letters and a hell of a house number to prove that you're not a robot! But, I HAVE HAD IT MYSELF. It's by no means something I chose, but it was obviously some kind of auto-thing that Blogger chose for me. The most idiotic auto setup ever. I apologize that you have been forced to fill in such a box for each comment you left. Now I have fixed this problem, and I´m feeling kind of stupid because I didn´t know it until now, when Sarah kindly pointed it out.


Again, sorry for the inconvenience. Shit.

15 kommentarer:

 1. Tack snälla för att du tagit bort "robot" fältet. Tror du kommer få mer kommentarer nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gaaah!! *sliter mitt hår* Jag hade ju ingen aaaaning om att jag hade det, eftersom jag inte sett det på min dator, när jag svarat på inlägg... Så jäkla dumt! Och som jag har retat mig på andra kommentarsfält där det finns. De stackarna kanske inte heller vet att de har det. Jag ska banne mig ge mig ut på robotfälts-korståg! ;-)

   Radera
 2. Tack så mycket! Alltid skönt att slippa på ett ställe till :D
  Jag har ju haft ett inlägg om det och uppmanat folk att ta bort det, så jag vågar inte påpeka det specifikt för någon nu, då blir jag väl stämplad som ordverifikations-gnällkärringen ^^ Men du får jättegärna ge dig ut på korståg hos andra med, det uppskattar vi allihop om de försvinner på så många bloggar som möjligt :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, det inlägget har jag nog missat, det var nog innan jag hittade din blogg, för annars hade jag fixat för länge sen.. Och ja! Korståg blir det, på den vänliga och ljuva sättet ;-)

   Radera
 3. har jag det också??? Och isåfall var ändrar man det?

  SvaraRadera
 4. Lättare att kommentera från telefonen då :-). Läser troget varje dag.

  SvaraRadera
 5. Oh, hur vet man om man har det då?? Så vill inte jag ha heller! :O För jag håller med, siffra OCH bokstäver? Kom igen vad krångligt och jobbigt :( Om blogger hade velat göra det lättare hade det väl räckt med husväggssiffran eller?

  SvaraRadera
 6. Hick! Vet faktiskt inte heller om jag har det så inställt? Vart tar jag bort det i så fall? Vill ju gärna ha fler kommentarer och tankar ang mina inlägg. Även från dem som läser bloggen via mobilen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man går in på inlägg, under kommentarer och där man kan bocka i och ur vad man vill ha. Det är ju som sagt autoinställt att man vill ha "bokstavsverifiering", tror jag de kallar det.

   Radera
  2. Nu ska det nog va åtgärdat. :) Hoppas jag. Tack för hjälpen!

   Radera
 7. Jag visste inte heller om att jag hade det tidigare! Så du är inte ensam.

  SvaraRadera
 8. Jag hade det visst :( "ordverifiering" kallades det visst så fint :/ Nu är det ordnat i alla fall. Däremot läste jag nånstans att risken för massa skräpmail var stor utan, så vi får se hur det går. :)

  SvaraRadera
 9. Undrar om jag är den enda i världen som inte har något emot captcha...? Visst, jag njuter ju knappast av att fylla i det där när jag ska kommentera i någons blogg, men ser det verkligen inte som ett problem när jag ändå har en kommentar jag vill lämna och förstår vad funktionen är till för.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja - jag tror faktiskt det ;-) Hittills så har jag inte märkt nån som helst skillnad. Hade det bara varit 2 siffor eller så, men ofta ser man ju fasen inte vad det står, så får man ladda om osv... ligger man då på soffan med laptopen så är det extra störigt... dagens i-landsproblem kan man också säga! ;-)

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!