onsdag 4 juli 2012

Color Club - Fly with me (yes please)


I min bok: Ett lack att älska!! Jag har sparat på det länge, men nu jäklar! Fly with me är ett underbart giftgrönt foillack. Kanske att det mått bra med passande underkläder, typ OPI´s Who the shreck are you?
Här har jag fyra lager och man kan fortfarande ana lite VNL. Inte så det stör, eller jo. Lite. Hursomhelst: jag tycker det är ett fantastiskt fint lack!

Betyg: 5/5

In my book: A polish to love! I´ve been saving it for quite a while, and finally I tried it! Fly with me is a poison green foil polish. Maybe it would look even better with some underwear, for example OPI´s Who the shreck are you? Four coats in the pictures, and still some VNL. Not that disturbing, or... maybe a little bit... Anyway, it´s still an amazing polish!

5/5Jag brukar inte matcha nagellack med grejer, mest för att jag inte orkar gå runt och leta. Tanken är dock trevlig. Med detta lack fick det absolut bli ett undantag: I badrummet har vi ett neongrönt vykort på väggen, och Fly with me matchar perfekt ;-)


8 kommentarer:

 1. Åhh!! Jag satt ju med detta i handen igår innan jag bestämde mig för Yum Gum istället. Nu måste jag nog byta, för den där manikyren igår blev verkligen inte bra trots att färgen var helt underbar!!

  SvaraRadera
 2. Åh, måste nästan skaffa det här. Älskar just den här grönnyansen :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det, det är sååå fint!

   Radera
 3. En klar favorit bland de ljusgröna lacken:)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!