söndag 1 juli 2012

Nail art sunday - kyrkfönster!

Söndag = nail art. Idag visar jag er nåt som i min bok påminner lite om gammaldags kyrkfönster. Och detta är väl det närmaste jag kommer en kyrka, såvida jag inte råkar vara bjuden på bröllop eller så. Först bildkavalkad (en bombastisk sådan) och sen lite info:


Sunday means nail art. Today I will show you something that almost looks like an old window at a church.  And I admit, this is probably the closest I get to a church, unless I get invited to a wedding or so...  First a lot av pictures, and then some info:

      

             

Fasiken, nu kom flaskbilderna på fel håll men det får ni leva med. Det går ju att läsa vad de heter ;-) Jag glömde dessutom fota Dependlacket, men det är ett nailart-lack som har det spännande namnet 1062
Jag bottnade med 2 lager svart, och när det var torrt så målade jag på glittret i tur och ordning. Jag målade alltså lila på alla naglarna innan jag fortsatte med det gröna. En del glitter får man dutta dit, och jag var lite rädd att det skulle bli tjock på en sån liten yta, men det funkade fint.

När alla glittersektioner var nästan torra, drog jag smala svarta streck mellan dem, med Dependlacket, och därefter det tjockaste lager Seche vite jag någonsin lagt på. Vid detta laget var jag halvvägs in i filmen
American Pie Reunion och när filmen var slut, var det stenhårt. Förmodligen har jag 1 mm tjockt lager med lack på naglarna, men det ser inte klumpigt ut. Jag är nöjd, även om det kanske är mer coolt än elegant snyggt.

Vad tycker du?

Damn, the bottle pics didn´t turn out right, but at least you can read the names. I also forgot to take a pic at Depend, it´s called 1062. 
2 coats of black, and when that was completely dry, I put on the glitterpolishes, one at a time. (the purple one on all nails before continuing with the green) I was afraid it would be lumpy with all the glitter on such a small surface, but it worked out fine.
When it was all dry, I painted fine lines with the black Depend, and then a LOT of Seche vite. I think I have 1 mm polish on my nails, but it doesn´t look thick.
I´m happy with them, even though they probably look more cool, than elegant ;-)


What do you think?
13 kommentarer:

 1. Det är så j-vla snyggt att jag nästan gråter framför skärmen!!!!! OMG - vill ha! Så nu måste jag testa detta med mina nya Kleancolor chunky holo som är på väg hit :-)
  KRAAAAAM!

  SvaraRadera
 2. Oj, det där var ambiöst! Snyggt blev det också :)

  SvaraRadera
 3. Har sett denna mani på youtube men din blev mycket snyggare! :)

  SvaraRadera
 4. Jag har också sett den här på tutorial, och varit sugen ända sen dess, men jag har ju så små naglar!!! Ditt blev skitsnyggt!!!

  SvaraRadera
 5. Skitläckert för att prata klartext:) Måste ge mig på detta någon gång framöver!

  SvaraRadera
 6. TACK!! Ni är väl för snälla allihop! :-)

  SvaraRadera
 7. Coolt! Blir sugen på att testa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det! Det är inte så svårt, men lite meckigt och tidskrävande...

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!