fredag 27 juli 2012

Holo-fredag! Kleancolor - Chunky holo black

Fredag är synonymt med holo! Här visar jag er ett lack jag sparat på ett tag. Det är inte nytt lack, rent objektivt, men för mig är det! Det har stått på min byrå i några veckor och sett frestande ut, så nu slog jag till. Chunky holo black är ju inte ett hololack i egentlig mening, men fullt holografiska hexagoner som skifta i gult, grönt, orange, rött och guld. Det ser ut att vara ett mycket exlusivare lack än Kleancolor, som ju verkligen är ett budgetlack. Basen är klar och ljusgrå och ser lite ut som diskvatten. Detta kamoufleras effektivt av 2 lager China Glaze Liquid leather i botten. Jag tycker lacket är superfint och kan knappt slita blicken från naglarna. 2 lager av lacket och sen Seche vite, jag känner mig som en glasdekoration från Kosta Boda, haha! Sambon som sitter brevid i soffan säger "Jag tänker på kinesiska trälådor", vad han nu menar med det? Jag har ingen aning. 

Betyg: 5/5


Friday is synonymous with holo! Here I show you a polish I saved for a while. It is not new polish, but to me it is! It has been on my bureau a few weeks, looking tempting, so now it´s time! Chunky holo black is not a holo polish really, but full of  holographic hexagons shift in yellow, green, orange, red and gold. It looks to be a much more expensive polish than Kleancolor, who really is a budget polish. The base is clear and light gray and looks a bit like dishwater. This effectively camouflaged by 2 layers China Glaze Liquid leather as a base. I think this polish is super nice and can barely take my eyes off the nails. Here I have 2 layers and then 1 layer Seche vite. I feel like a glass object from Kosta Boda . My boyfriend who sits next to me said "I think of Chinese wooden boxes," what he meant by that? I have no idea.

Rating: 5/5
11 kommentarer:

 1. Helt underbart lack, men Kinesiska trälådor... Hm, behöver nog ett foto på en sån också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försökte googla, men blev inte ett dugg klokare, haha!

   Radera
 2. Åh så snyggt så jag dör. Är glad att jag har ett hemma, däremot har det stått otestat i någon månad sen jag köpte det! Känns lite för mörkt för mig fortfarande, vill fortfarande leka med ljusare färger, men snart så. Funderar lite över appliceringen eller glittret, är det svårt att få ett jämt lager eller vill de halka bort? På några ställen ser det ut som att glittret vill hoppa för långt ut på kanten men det kanske inte stör? :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte svårt att applicera, glittret hamnar där man vill. Men ja, det vill rymma ibland, men det stör inte direkt ;-)

   Radera
 3. Väldigt vackert, den måste jag nog skaffa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, gör det - det är såå fint!

   Radera
 4. Håller verkligen med om att det ser ut att kosta mer än ett vanligt Kleancolor-lack! Det gör sig otroligt vackert på dina bilder, men av någon anledning uppfattade jag det inte på riktigt samma sätt på mina egna naglar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Nä, det är verkligen så med lack, man kan uppleva dem helt olika. Ffa duokroma lack är jag inte kompis med, även om de är jättefina!

   Radera
 5. Om man kunde plocka ner hösten och stoppa ner i en flaska nagellack så had eChunky Holo Black varit resultatet:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, så poetiskt! Men ja- det har du helt rätt i :-)

   Radera
 6. Jäklar i gatan va snyggt! I want it!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!