fredag 20 juli 2012

Holo-fredag & semesterstart!

En holofredag, utan sol. Nåja, 2027 Raspberry är ändå inte så särskilt holografiskt... Tveksamt om fotona blivit så mycket bättre i solljus. Dessutom är det ett litet helvete att lacka med. Även om lager ett torkar snabbt, så drar lager två med sig lacket och det blir nakna sjok på naglarna. Jag gillar det inte alls. Här har jag 3 ganska flödiga lager, och för det krävdes ungefär en tredjedel av flaskan. Lacket ser väldigt mycket finare ut i flaskan än på nageln. Nej, detta var ingen hit. Konstigt att det är så ojämn kvalitet på lack från samma serie. Jag har ännu inte testat alla, men detta är sämst hittills. Jag är lika glad för det, för idag är sista jobbdagen innan semestern! Sex veckors ledighet känns helt overkligt.

Betyg: 2/5

A holo friday​​, without sunshine... Well, 2027 Raspberry is not so holographic ... Doubtful if the photos had become so much better in sunlight. Besides that, it is a little hell to put on. Although the first layer dries quickly, layer nr 2 messes it all up... I do not like it at all. Here I have three layers, and it took about a third of the bottle. The polish looks very much better in the bottle than on the nail. No, this was not a hit. Strange that it is so uneven quality of the polishes from the same series. I have not yet tested all, but this is the worst so far. I'm happy anyway, because today is the last work day before the holiday! Six weeks off feels so unreal.

Rating: 2/5


18 kommentarer:

 1. Solen kommer framåt eftermiddagen har jag bestämt för då går jag också på semester!

  Synd att du inte gillar det här, själv måste jag nog säga att jag tycker det är fint. Fast det är klart alla holosar blir så mycket bättre med lite sol på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, hm... blir det sol under dagen så ska jag ge det en chans till, innan jag dissar det helt, haha...

   Radera
 2. Det här var den jag tyckte minst om i kollektionen också, mesigaste holoeffekten i gänget. De kunde bytt ut det mot ett grönt eller blått till istället :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller ett orange! Eller svart!!

   Radera
 3. Åhh jag tyckte det var superfint! En härligt röd färg tycker jag. Sen är det väl en annan sak om man ska bedöma det som hololack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker det nästan känns lite som tant-rosa.

   Radera
 4. Jag hade ett lager av detta över ett annat rosa lack, då går det inte åt så mkt lack o formulan är OK! Såg att du har länkat min blogg, så jag gjorde detsamma med din!=)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det ser riktigt fint ut, mesig holoeffekt till trots. Upplevde samma problem med cuticle drag med Ocean Blue, men gillar det ändå. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ibland får man fokusera på slutresultatet!

   Radera
 6. Jag tycker Raspberry ser fint ut på dig.

  SvaraRadera
 7. Jag gilar färgen, men hade gärna sett att den var lite mer holo. Fast på det stora hela var jag ändå nöjd med Raspberry.

  SvaraRadera
 8. Ja, jag tror att om jag inte tittade på det med holo-förväntningar så skulle jag nog gilla det lite mer!

  SvaraRadera
 9. Konstigt att det var så svårmålat ... De jag testat ur den serien har varit drömmen att måla med! Tur att raspberry var helt omöjligt att få tag i för mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De finns kvar på Maxi har jag sett! :-) och ja - mycket mysko!

   Radera
  2. Mitt maxi har inte ens fått in serien ... Väldigt få ställen i min närhet som verkar ta in dem, inte kicks eller åhlens heller..

   Har du sett nån affär som har magnetlack med stjärn-magneten? Jag har letat lite här och var här i Stockholm, men igår säger min mamma att hon hittade dem i Borlänge .. Hur svårt ska det behöva vara?! :)

   Radera
  3. Inget Kicks verkar ha tagit in dem.. Pamsan beställde sina på nätet, kolla hennes blogg! Jag minns inte var.
   Magnet med stjärnmagneten? Jag vet inte vilket du menar? nåt speciellt märke eller? Isadora har ju släppt för ett tag sen.. Jag testade Lancômes för ett par år sen, och jag tyckte inte det var nån hit precis.

   Radera
  4. Jag tänkte på Isadora, glömde skriva ut hela tankekedjan där :) Jag gav iallafall upp igår och beställde på nätet, så det ska bli spännande att testa!

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!