fredag 13 juli 2012

Holofredag med lite fusk!

 Äntligen fredag, och en vecka kvar till semestern på sex veckor! Nu börjar nedräkningen på riktigt! Den här holo fredagen fuskar jag lite. Lacket heter förvisso Holo yellow från Kleancolor, men det är inte ett holografiskt lack. Glitterlack, med hologlitter - absolut! Men hololack, nej nej...
Som underkläder har jag 2 lager IsaDora Bananas för att få lite stuns i färgen. Gula nagellack kan vara ganska svårburna tycker jag, men detta gillar jag. Det drar lite åt smutsgult, men det är absolut inte nåt som stör. Jag gillar det skarpt, och det får vara med på holofredagen pga namnet.

Betyg: 3/5


Friday! Finally! and a week left to work before six week of vacation!. Now the countdown begins for real! This holo Friday I cheat a little. The polish is called Holo yellow from Kleancolor, but it's not a holographic polish. Glitter polish, with hologlitter - absolutely! But hololack, no no ...
As underwear, I have 2 layers IsaDora Bananas to bring out the yellow color. Yellow nail polish can be quite difficult to wear, I think, but I like that it pulls a little to dull yellow, but it's certainly not something that disturbs me. I like it a lot! 


Rating: 3/55 kommentarer:

 1. Har också lite problem med att bära gula lack, men det här ser riktigt fint ut.

  SvaraRadera
 2. Väldigt fin kombo! Holo Yellow kan nog få följa med i en beställning i framtiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lite otippat faktiskt, så gillar jag denna gula!

   Radera
 3. Jättefina bilder! Jag gillar Holo Yellow (trots att det som du säger inte alls är holo) för färgens skull. Det är blingigt och roligt och sommarskönt! Den är klart finast av de fem lacken i den kollektionen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Glitter är alltid lite meckigt att fånga på bild!

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!