lördag 7 juli 2012

Volvonagellack??

VOLVO-nagellack Huuuuur kan jag ha missat detta?? De är ju inte ens nya??Med en sambo som jobbar på Volvo som förpackningstekniker, lacken är väl för bövelen förpackade. VEM har designat flaskorna? Min sambo, utan att ha sagt nåt? Hans kollega... Nä, klockan må vara 9, men nu marcherar jag in och väcker honom, och avkräver svar, omedelbart! :-)

(sen att vi inte kör Volvo, och aldrig kommer att göra det, är en annan sak. Får ringa Honda och BMW och be dem haka på trenden).


                           

5 kommentarer:

 1. Jag var grymt besviken när vi köpte vår Volvo förra året att man inte fick med ett matchande lack. Visserligen är inte vitt så upphetsande, men ändå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ...precis! Men ändå! Det borde de kunnat bjussa på.

   Radera
 2. Hur gick utfrågningen av karln ... Har han undanhållit detta med flit?! Sen .. Är det verkligen nagellack, och inte lack att fylla i stenskott o dyl med? Är ju coolt om det är nagellack :)

  SvaraRadera
 3. Han har tydligen inte varit inblandad alls, han håller mer på med kem-produkter. Men han visste att det fanns iaf ;-) Och jo, det är riktigt nagellack "som en kul grej som ska tilltala den kvinnliga kundkretsen" läste jag mig till i nåt pressutskick. Häpp!

  SvaraRadera
 4. Jag fick med reda på det i år och jag gillar Volvo haha!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!