onsdag 11 juli 2012

Chunky holo Candy på vitt. (skit)

Låt inte bilderna lura er!! Det här är en katastrof! I botten har jag 2 lager China glaze. Ok, det är inte en helt opak vit, men nära nog. Sen 3 lager KleanColor, men herregud... det blev som sirap på naglarna. Jag vet inte riktigt vad som gick snett... Dessutom är ju färgåtergivningen ovanpå vitt, väldigt långt ifrån verkligheten. Jag ville ju ha den där gelegodisorangea känslan, men istället blev det 80talsrosa (som iofs inte är fult, men det var liksom inte det jag förväntat mig. Alls!)
 Jag kan inte ge det här spektaklet nåt betyg alls, eftersom det åkte av lika kvickt som det åkte på. Jag inser att jag måste testa Chunko holo Candy med andra underkläder.. Kanske nude? orange? Jag vet inte.. har du nåt tips?Do not let the pictures fool you! This is a disaster! As a base I have two layers China Glaze. Ok, it's not a completely opaque white, but close enough. Then 3 coats KleanColor, but my goodness ... it was like syrup on my nails. I do not really know what went wrong ... And besides , the color  on top of white, very far from what it looked like in the bottle. I wanted to have that orange candy feeling, but instead it became 80´ies pink (which is not bad at all, but it was sort of not what I expected. At all!)

  I can not give this spectacle some rating at all, because it went off as quickly as it went on. I realize I have to test Chunko holo Candy with other underwear .. Maybe nude? orange? I do not know .. do you have any ideas?5 kommentarer:

 1. Tänker att om du har en rosa el orange bas så behövs inte så många lager? Väntar på ett gäng chunky holos och tänkte testa just denna ovanpå ett cerise lack - men så är jag ju galen i rosa!
  kram Nadia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har testat på orange, kommer bilder senare i veckan. Tänkte att jag skulle testa det på rosa/cerise också... Men nu får det vila en stund ;-) Det är inte så tättpackat med glitter tyvärr, så 2 lager minst, behövs. Nåja, det är ju ett budgetlack, så man kan inte förvänta sig underverk!

   Radera
 2. Nja, det här var väl ingen höjdare precis!

  SvaraRadera
 3. Jag har sett en del med råsa bakgrund som jag tyckte såg snyggt ut. Men det som jag tycker den är allra snyggast till är med svart bakgrund :D Testa det om det inte redan gjorts :D

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!