tisdag 4 december 2012

Betty - Go Fresh

Oj, så förvånad jag blev. Go fresh blev väldigt mycket grönare på naglarna än i flaskan. Mysko. Min tanke var att det skulle bli mycket mintigare. Nåja, det är rätt snyggt ändå, får jag ödmjukt säga ;-) Till skillnad från Betty Blue så krävde Go Fresh faktiskt 3 lager. Vilka lack jag använt ser du längst ner i inlägget. Basen är densamma, 1/3 klarlack i en Nordic cap-flaska. Undrar vad tjejen på Hemköp trodde när jag shoppade upp mig på 5 flaskor klarlack ;-)
Den gröna pluppen på Monster mash, beror på att min plan är att grönpluppa alla lack som varit med på bloggen. Det känns som ett enormt tidskrävande projekt, så jag har dragit mig lite för det. Ni andra som bloggar, vad har ni för system för att hålla koll på bloggade/obloggade lack? Jag har alla mina lack uppsatta på väggen, på IKEAs långa tavellister, märkesvis - så pluppsystemet är det bästa jag kan tänka ut på egen hand.

Betyg: 3/5

Surprise! Go fresh was much more green on the nails, than in the bottle. I wanted it to feel more... hm.. minty? Oh well, I like it anyway. Three layers to make it opaque. The polishes I used is shown below the nail pics.
The green dot on Monster mash is a part of my project to mark all blogged polishes with a green dot to remember which polishes I have shown you... It feels like a project that will never end....

Rating: 3/5
   China glaze - I´m with the lifeguard,  OPI Fresh frog of Bel Air,   Orly Monstermash,   China glaze Oxygen


16 kommentarer:

 1. Jag har en excelfil med alla lack i och den har jag lagt in länkarna till blogginläggen på de lack som varit med i bloggen. Nu har jag pracis börjat så jag måste uppdatera den färdigt först, men sen är det tänkt att jag ska lägga in länken så fort jag fått upp inlägget..

  Det här lacket fastnade jag för... Vill ha! =)

  SvaraRadera
 2. Åh det här gillade jag!
  Ett sådant här lack hade jag lätt köpt!
  :-)

  SvaraRadera
 3. Väldigt tjusigt lack du frankat ihop, liksom imponerande att komma på vilka proportioner du ville ha osv. :)

  SvaraRadera
 4. Ser lite ut som mina "sjukdomar" (tony moly) fast snyggare:D

  SvaraRadera
 5. OOh, det här gillade jag!

  Och jag kör med ett spreadsheet för att hålla reda på mina lack. Slarvar förstås en hel del med att uppdatera det som jag bör, men det är i vart fall bättre än inget.

  SvaraRadera
 6. Det här gillade jag superduper mycket. Härligt krispig grön färg.

  Jag kör också med spreadsheat där jag lägger in datum när lacken visats på bloggen. På så vis kan jag sortera på om dom är visade och när.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag skulle lätt kunna tänka mig att köpa ett sånt här lack!

   Radera
 7. Jag har en sida på bloggen som jag kallar Treasure Chest, där jag skriver ner alla lack och länkar därifrån så fort jag bloggat om det. Funkar prima. Plus att jag har de otestade på ett ställe och de testade åker ner i Helmer.

  Härligt lack. Gillar massor.

  SvaraRadera
 8. Vad fint lacket blev! Det skulle jag gärna ha i min lilla samling :)
  För att hålla koll på vilka lack jag visat i bloggen så har jag en sida som heter "Min Samling" och de lack som har en länk till ett inlägg - ja dem har jag ska klart visat upp :) Nu är min blogg så pass ny att det är hyfsat enkelt att hålla reda på det ändå, men skönt ändå att ha det samlat så där.

  SvaraRadera
 9. FY jäklar vad snyggt det var! Hade köpt det på fem röda sekunder om chansen fanns! RIKTIGT snyggt!

  SvaraRadera
 10. Vad snyggt!! Jag tänkter på pistageglass direkt! :D
  Jag har mina otestade lack på ett ställe och när de är testade så åker de in i Helmer! Precis som Pamsan! :D

  SvaraRadera
 11. Smart med plupparna... Jag försökte hålla Excel-listan med samlingen uppdaterad med en kolumn med ett kryss om jag haft med lacket på bloggen, men det var ju dömt att misslyckas. Markering på flaskorna är nog mycket smartare för flaskan hanterar man ju garanterat när man swatchar, Excel hanterar man inte naturligt alls :p Kanske ska skaffa pluppar jag med

  SvaraRadera
 12. Bra jobbat, riktigt snyggt:)
  Jag gör som en del andra här, länkar i samlingen som ligger på bloggen när ett lack är visat. Fungerar bra men pluppar verkar vara ett vettigt system så köt på det:)

  SvaraRadera
 13. Väldigt fint franken!

  Jag har ett spread sheet jag försöker hålla uppdaterat med inköp, provat och visat, provat men inte visat, oprovat... Ja, du fattar principen. Excel är min vän.

  SvaraRadera
 14. This is a really pretty mixture!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!