tisdag 25 december 2012

OPI - Who the shreck are you?

Jag hoppas att ni har haft en alldeles underbar julafton. Så fort julen är slut så vill jag rensa ut allt glitter och städa inför det nya året, så idag gör vi ett litet avbräck i glittersmeten. 
I LackaByt-gruppen på Facebook så dyker det då och då upp trådar som handlar om vilka lack som är måste ha-lack. Jag lobbar alltid för detta, men det är länge sen jag plockade fram det. Det kom redan 2010, men jag tycker det håller än, och det finns fortfarande att få tag på på vissa ställen. 
Visserligen så är vi mitt i julfirarveckan, men jag längtar till våren, och detta är perfekt vårgrönt. Formulan är inte klockren, men efter tre lager är det ändå jämnt. 

Betyg: 5/5

This is a must have to me :-) It was released 2010, but I still like it a lot. The formula is a bit thick and I needed three coats to get it even.  It might be Christmas, but I´m longing for spring, and this is the perfect spring color.

Rating: 5/56 kommentarer:

 1. Härligt giftgrönt lack. Har du CG:S Def Defying? Skulle vilja se hur dom ser ut jämte varandra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, det har jag! De är lika, men inte så lika som man tror. Jämförelse kommer :-)

   Radera
 2. Jag är också ett stort fan av Who the Shrek Are You. Gillar temat på hela kollektionen faktiskt. Favoriten är dock Fiercely Fiona.

  SvaraRadera
 3. Läckert!
  Härligt att se något annat än rött! ;)

  SvaraRadera
 4. Skönt med lite omväxling, jag börjar nästan längta till vårkollektionerna! Det är ett fint lack och tyvärr (som i dyrt) börjar jag känna att jag måste ha några ut shrek-kollektionen.. :)
  /Rebecka

  SvaraRadera
 5. Det är ett härligt lack och det var en jävligt bra kollektion.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!