fredag 7 december 2012

China Glaze - Glitter all the way

Ingen julkollektion är ju komplett utan glitterlack. GATW är ett multifärgat glitterlack i guld, grönt, lila, rött... Här visar jag det ovanpå Merry Berry, men egentligen gör det sig nog bättre på svart eller på egen hand. Det krävs förmodligen 3-4 lager för att få det opakt. På bilden har jag ett flödigt lager. Det är ganska platta glitterpartiklar, så det räcker med ett tjockt lager Seche vite för att få det blankt.
Det finns absolut snyggare glitterlack, systerlacket Pizzazz från samma kollektion är blingigare och lite roligare, men det känns ändå värt att äga. (Som lacknörd that is, för vanliga människor räcker det med Pizzazz skulle jag säga. Om om vi fortsätter att skriva i parentes, så vill jag berätta för er att på söndag blir det en advents-give away här på bloggen :-)

Betyg: 3/5

No christmas collection is complete without a glitter polish! GATW is multi colored in gold, purple, green, red... I guess 3-4 layers makes it opaque. I prefer Pizzazz from this collection, but this is still nice. 

Rating: 3/5


10 kommentarer:

 1. men titta! ett glitter som tom jag skulle kunna tänka mig ;)
  Tjusigt :)

  SvaraRadera
 2. Tre lager funkar alldeles utmärkt för att få det opakt. Och jag måste nog rekommendera dig att testa över svart. Blir riktigt snyggt!

  SvaraRadera
 3. Glitter över svart är ju det vanliga så det var kul att se nåt nnorlunda, även om det kanske blir snyggare på svart=)

  SvaraRadera
 4. Jag känner mig inte alls sugen på Pizzazz, men sjuuukt sugen på Glitter All the Way, tror dock att jag tycker att det är finare på egen hand.

  SvaraRadera
 5. Det här gillar jag starkt även om det inte är favoriten av alla glitter som finns. Men...vi lacknördar måste ju bara ha det. :)

  SvaraRadera
 6. Instämmer med Nailtastic-Anne, jag gillar det här mkt mer än Pizzazz ^^

  SvaraRadera
 7. Jag älskar det här. Pizzazz är snyggare, men det här glittret tycker jag är lite annorlunda.

  SvaraRadera
 8. Pizzazz är jäkligt snyggt, men det här är väldigt fint det me!
  Gillar att du har gjort layering med det!
  Många visar det ensamt, kul att se lite variation :)
  (Ska bli spännande att se vad det är för give away på sön) ;)

  SvaraRadera
 9. Jag föredrar GatW framför Pizzazz. Pizzazz ser så klumpig ut på mina naglar.

  SvaraRadera
 10. Har du något bra tips på ett vanligt svart nagellack? Har letat runt men inte hittat något som jag är nöjd med...

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!