onsdag 19 december 2012

Nakenchock och upplopp

Ingen har väl missat upploppen i Göteborg igår. Jag var på ett möte inne i stan och satt helt ovetande om vad som hände. Mc Donalds i Nordstan hade stängt och Elgiganten hade bommat igen sin ingång från Brunnsparkenhållet. Mitt emellan där kom jag ut ur en port totalt ovetande.
Aningen kallsvettig drog jag mig bort åt Centralenhållet och gick en jätteomväg för att komma till Panduro - akututryckning, dottern saknar svarta pärlor. Nåt varje vettig människa borde gjort som inte är jättesugen på att få en gatsten i huvudet. Hur tänker folk? "Jag stannar här och tittar och hoppas på det bästa, det är ju roligt med många poliser och 300 hysteriska kids". Retards...
I skuggan av detta, utspelade sig ett helt annat drama nån timme senare på min parkering. Efter att ha levererat ett TD-paket till en söt vän utanför Systemet i Nordstan (varför langa sprit, när man kan langa lack, haha) så körde jag hem med bilen full av julklappar. Med 10 påsar i en hand skulle jag stänga bakluckan med andra handen. Jag slant. Big time.
Sen tidigare så var ju både lill-och ringfingernageln patchade, men de var "bra brutna" och hade hållit, om jag inte fipplat till det. Jag hade handskar på mig, och vågade knappt ta av mig handskarna... Men när jag väl gjorde det, så insåg jag att naglarna var bortom all räddning. Jag slet av dem och påbörjade nedfilning. jag har liksom skinn-och köttutväxt under nageln som sitter fast på den fria delen, så det är extra smärtsamt... jag kan inte ha superkorta naglar, för då måste jag klippa i kött med känsel i. Ni fattar vilket trauma!
Här kommer bildbevis, detta är alltså det kortaste jag kan ha, utan blodvite.
15 kommentarer:

 1. Hörrudu, här får du inga sympatier med de där nagelbäddarna!! Mina naglar blir knappt sådär långa ens om sommaren. Gah!

  Men pusspårre ändå i ditt elände! ;-)

  SvaraRadera
 2. Känslan när man filar i kött är hemsk.. Trist olycka.

  SvaraRadera
 3. Huuuu, fy bubblan för att behöva fila ner så långt. Det gör riktigt ont!

  Och det där upploppet såg jag på nyheterna. Förhoppningsvis kan detta lära våra kära ungdomar vad som kan hända om man ljuger ihop saker på olika sociala medier.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, helt sjukt... Annat var det på 80talet.... Allt går så jäkla snabbt. Det rykte som tog veckor att sprida, tar 30 sekunder idag.

   Radera
 4. Men shit vilken skitdag du hade igår!!
  Hoppas du har en toppendag idag som kompensation! ;)

  SvaraRadera
 5. Vilken misär, både kravaller och brutna naglar... Sen är jag ju avundsjuk som fan på dina magnifika nagelbäddar och inte ens nerklippta ser de korta ut. Du har jättefina naglar även så här. Det hjälper säkert inte att höra när man försöker vänja sig vid något som är så annorlunda från innan, men det är vackra naglar nu med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, tack söta du. Jo, det hjälper faktiskt lite. Man får lite perspektiv på sitt trauma om inte annat ;-)

   Radera
 6. Åh stackare! Jag lider med dig! Jag har också hud-utväxt under naglarna. Aj aj aj!!

  SvaraRadera
 7. Känner inte heller att min sympati räcker för att fälla en tår över dina långa "korta" naglar;)
  Däremot känner jag dessto mera för dig när du hamnade mitt i upploppet. Har bara sett/läst om det i förbifarten med det är helt jäkla galet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men lite sympati för att jag tvingades fila lite i köttet, kanske jag kan få ;-)

   Radera
 8. Ouch! Ser ont ut! Och läskigt att hamna mitt i upploppet. Men jag håller med alla andra avundsjuka också. Intressant egentligen att folks naglar kan se så olika ut.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!