torsdag 6 december 2012

China glaze - Merry Berry

6:e december och nu tycker jag att det verkligen är hög tid att dra igång jullacksorgien. Det är ju faktiskt andra advent på söndag, och alldeles strax är julafton här. Ju närmare julen kommer desto snabbare går tiden, tycker jag det känns som. 
Merry Berry kom i 6packet jag beställde på TD. En hel hög röda lack, och alla såg fina ut. Att jag började med detta var en ren slump. MB är ett bärigt crellylack, och jag älskar det! På bilderna har jag tre lager, men man klarar sig på två. Bra formula och det torkar snabbt. Det blir en sån där härlig glasaktig finish som jag älskar. Färgen är inte superjulig, utan jag tycker det är en färg som passar närsomhelst. Köp!

Betyg: 5/5

6th of december and I think it´s about time to start showing the christmas polishes. This one is called Merry Berry and it´s a great name. Glass like finish and three coates. I love the color and it works all year around. Buy it!

Rating: 5/5

4 kommentarer:

 1. Jag älskar Merry Berry. Färgen är så himla fin.

  SvaraRadera
 2. Crelly? Ja, det kanske är det man skulle kalla det röda Star Nails lacket.. täckningen av ett cremelack men finishen från ett jelly... hmm.. =)

  Fint var lacket förresten.. =)

  SvaraRadera
 3. Jättehärlig färg! Å vilken finish!!! Dreggel, dreggel... ;)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!