tisdag 11 december 2012

Gina Tricot - Red

 Ospännande namn på ett ospännande lack. I flaskan såg det lovande ut,  kall röd ton med rosa skimmer.  På naglarna föll det platt. Det var svårt att fånga skimret med kameran. Visserligen är det ganska osynligt på naglarna, men i flaskan syns det bättre.
Formulan är det dock inget fel på. Två lager täcker bra, och tre är lagom för mig ;-) Det följder med 4packet jag visade häromdagen, och detta är väl det minst spännande förutom det svarta. Jag återkommer till de andra inom kort!

Betyg: 2/5

Boring name on a boring polish. It looked quite nice in the bottle - red with pink shimmer. But no - on the nails it just looks boring. Not ugly, but boring.  Great formula though, two layers is enough, but this is three ;-) 

Rating: 2/56 kommentarer:

 1. Känner nja för det här. Inget för min smak. :) Men fina bilder du tatt, man ser ju skimret på naglarna även om det såg ballare ut i flaskan.

  SvaraRadera
 2. det ser lite blekt ut. rött är ofta bättre om det inte ser urvattnat ut och här är det lite som en röd topp som gått ett par gånger för mycket i tvättmaskinen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men precis!! Urtvättad topp, där satte du den! ;-)

   Radera
 3. Synd att det inte ser ut på naglarna som i flaskan... :/

  SvaraRadera
 4. Perfekt beskrivning av Sminkan. En urblekt topp! =)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!