måndag 24 december 2012

Julafton OCH Blå Måndag - China Glaze - Hanging in the balance

Jaja, det må vara julafton runt om i världen, men i den här bloggen är det först och främst Blå Måndag idag, eventuellt lite jul också kanske ;-) Men vilket lack jag firar jul i får vi titta på en annan dag, lite för att jag inte riktigt bestämt mig än, vilket lack det blir. Jag har några det står emellan...
Här visar jag er Hanging in circles från Cirque...-kollektionen. Åh vad jag älskar detta lack. Visst, det är ett smurfblått krämlack, men ja - jag är svag för såna... Och jag kan aldrig få för många blå lack helt enkelt. Perfekt formula och 2 lager glider på problemfritt. Älska!

God Jul kära bloggläsare, jag önskar att ni alla får en underbar julafton!

Betyg 5/5

It might be christmas, but on this blog it´s Blue monday aswell. This is CG Hanging in the balance from the Cirque...-collection. It´s a smurf blue creme polish and I absolutely love it. Love!! Great formula and 2 layers. 

Merry christmas dear readers, I wish you all a wonderful christmas!

Rating: 5/55 kommentarer:

 1. Det där är liksom givet på årets topp 20. Så sabla snyggt!

  Jag har inte heller riktigt bestämt vad jag ska ha på naglarna idag. Tänkte guld först, men jag har liksom silverstänk i klänningen så jag vet inte... Kärt besvär. :)

  GOD JUL!

  SvaraRadera
 2. Underbar färg! Jag hittar mer och mer lack från den där Cirkus kollektionen som jag känner att jag behöver!

  GOD JUL på dig!

  SvaraRadera
 3. Riktigt härlig färg, det där!

  God jul. :)

  SvaraRadera
 4. Det ser himla fint ut, blir lite sugen!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!