lördag 29 december 2012

China Glaze - Ruby pumps

En klassiker, som ni sett otaliga gånger, sen det släpptes 2009 med julkollektionen Loves you snow much. (följde sen med till Wizard-kollektionen om jag inte minns fel?) Detta blev min julaftonsmanikyr i år. Det är verkligen det ultimata röda lacket, ihop med Nubars Fire Sparkle. Tre lager för perfektion, 2 lager om man har lite bråttom. Formulan är helt perfekt och väldigt lätt att kontrollera. De flesta lacknördar har det nog, om inte - Köp det!! Finns till helt vanligt pris hos de flesta e-tailers. 

Betyg: 5/5A classic polish that you´ve seen many many times. Perfect formula, 3 layers makes it perfect, 2 layers if you´re in a hurry. Along with Nubars Fire Sparkle, this is the perfect red. If you don´t have it - you have to!

Rating: 5/5
8 kommentarer:

 1. Det där är nog faktiskt det lack jag har burit flest gånger, sedan samlingen eskalerade. Så himla snyggt!

  SvaraRadera
 2. En klassiker och en helt underbar sådan!

  SvaraRadera
 3. Tjusigt värre!
  Även min julmanikyr :)

  SvaraRadera
 4. Det är ett trevligt lack men inte min favorit bland röda jellies med rött glitter. Men jag älskar den här typen av lack och jag tycker Ruby Pumps är jättefin.

  SvaraRadera
 5. Jag hade det men sålde det. Jag gillar det inte. *gasp*

  SvaraRadera
 6. En klassiker som tåls att ses flera gånger. :)

  SvaraRadera
 7. Så vackert :) Klassiskt rött..

  SvaraRadera
 8. Det är väldigt snyggt! Jag har det me!
  Men ännu lite snyggare är Nubars Red Ruby Glitz som nästan är en dupe till denna, men som har lite bättre formula och djup ;) Testa den om ni hittar den om ni gillar RP! :D

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!