lördag 1 december 2012

Shopping

Vi startar december med ett trist besked. Undertecknad står utan jobb. Vips! Käftsmäll! Nedskärningar och de så populära omstruktureringarna drabbade även moi. Så detta blir inte bara ett blogginlägg, utan även ett rop på hjälp! Jag behöver ett jobb!! Här i Götborg! Helst igår!

Igår kom det paket, ska vi ta oss en titt: (De 2 utan glitter kom i ett litet Snövit-paket)

      Let´s go crazy                   Across  the universe               Dark side of the moon               Prelude to a kiss
10 kommentarer:

 1. Hoppas att du hittar ett nytt jobb snart, och att det löser sig för dig. Du får söka lite tröst i dina nya, fina lack!

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för att jobbsituationen löser sig snabbt! Så avundsjuk på ditt Let's Go Crazy, såg det hos Purity häromdagen och tyckte det såg fantastiskt ut!

  SvaraRadera
 3. Kul julklapp angående jobbet.. :/ Men hoppas det löser sig inom kort. Fina flaskor mer lack, ser mest fram emot glittren känner jag.

  SvaraRadera
 4. Jag är också arbetslös tyvärr, men vi får hålla tummarna för att vi hittar ett jobb båda två. Väldigt fina nagellack du köpt. Jag älskar de två glittriga mest, men alla var verkligen fina. :-)

  SvaraRadera
 5. Vad tråkigt med jobbet... Hoppas det löser sig snabbt för dig!
  Du får trösta dig lite med de här superfina lacken ;)

  SvaraRadera
 6. Isch vad trist att stå utan jobb:( Det var ingen efterlängtad julklapp...
  Across the Universe hade jag inte varit ledsen över om jag hade haft själv så den vill vi se inom snarast:)

  SvaraRadera
 7. Inget roligt besked så tätt inpå julen. :-(
  Det har kommit ett varsel på mitt jobb också, förhoppningsvis får jag inget negativt besked. Fina lack är det iaf!
  Jag har precis återupptäckt det här med snygga naglar å olika nagellack (var galen i det i tonåren) och börjar sakta men säkert fylla på min samling. :)

  SvaraRadera
 8. Hoppas verkligen du fixar ett nytt jobb snart. Vad hemskt det är när det händer. Jag har blivit övertalig två gånger men tack och lov har det ordnat sig rätt snabbt för mig. Håller tummarna!

  SvaraRadera
 9. Håller tummarna för att det ordnar sig på jobbfronten, och håller dem oxå lite för att få se Let´s go crazy väldigt snart.

  SvaraRadera
 10. Håller tummarna att det kommer ett jobb flygandes till dig direkt! Och vad bättre att liva upp stämningen med än lite glitter på naglarna? =)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!