fredag 21 december 2012

Color Club - Snake skin

Alltså, vilken orm har sånt här skinn? Jag har inte sett nån iaf, och på Universeum har de väldigt många ormar, I tell you. Om vi bortser från det konstiga namnet, så är det ett fint varmgrått lack. Det är ju inte unikt eller så, men fint. Ett mellanlack helt enkelt, som man kan vila upp sig med mellan varven.
Två lager torkar rekordsnabbt, och lacket hamnar exakt där man vill ha det. Jag gillar Color Clubs pensel. Den är bra även i småflaskorna, till skillnad från OPIs miniflaskor - där är penslarna kassa. Jag har säkert flera lack som är extremt lika detta, men detta är garanterat det med bäst formula.

Betyg: 3/5

Which snake look like this? I have no idea. Apart from the name, it´s a nice polish with great formula. It dries quickly and 2 layers makes it opaque. The brush in CC´s mini bottles is good, if you compare with OPIs´mini bottles. I´m sure I have many polishes similar to this, but this must be the one with the best formula.

Rating: 3/5


6 kommentarer:

 1. Jag har faktiskt inte ett enda lack som är lika Snake Skin, och jag älskar det. :D

  SvaraRadera
 2. Kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar det här eller inte.

  SvaraRadera
 3. Ser kanske mer ut som sälskinn, men himla fint!

  SvaraRadera
 4. Snyggt som 17!!
  Finns säkert nån liten orm i Amazonas el nåt som ser ut så där ;)

  SvaraRadera
 5. Jag trodde det skulle vara snake skin nail art innan jag insåg att det var flaskans namn..Namnet var mao ingen hit, men lacket var fint.

  SvaraRadera
 6. Jag gillar ju de yttepyttiga guldglittren i det här. Tycker det gör lacket lite unikt.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!