måndag 10 december 2012

Blå Måndag - Deborah Lippmann Across the universe

Ja, alltså - det är ju knappast ett nytt lack jag slänger i ansiktet på er denna blå måndag. Ni har sett det på typ alla bloggar redan. Jag tänkte länge att jag skulle nöja mig med Lady sings the blues, men sen var jag ändå tvungen att köpa detta också, efter att ha sett alla vackra bilder. Och har du det inte redan, så köp. Det är verkligen extremt fint, och ännu finare i verkligheten. Dyrt i Sverige, lite billigare på nätet....
På bilderna har jag tre lager, men det är inte helt opakt. Den blå jellyn är ganska skir, om än ganska tätpackad med dels microglitter i blått, och hex-glitter i grönt och silver. De silvriga blir dock blå på nageln.

Betyg: 5/5

It´s not a new polish I show you this blue monday.But it´s gorgeous! I know you´ve all seen it before... Blue jelly with blue micro glitter, and hex glitter in green and silver. I love it! You really have to buy it! Expensive, but so worth it.

Rating: 5/59 kommentarer:

 1. Tjusigt värre :)
  Shit önskelistan börjar bli låååång ;)

  SvaraRadera
 2. Åhhh det var verkligen supersnyggt! Det står på min önskelista sedan en tid tillbaka. Vacker!

  SvaraRadera
 3. Jag tror att jag är den enda i hela världen som inte är så imponerad av DL lacken!

  SvaraRadera
 4. Det är väldigt vackert och jag älskar namnet också!
  Kul att två fantastiska bloggare visar den på samma dag! :D

  SvaraRadera
 5. det här lacket är alla i min familj överens om. Mamma och jag bar det båda på nyårsafton förra året och pappa älskade det också. Det är sjukt vackert och jag har nog använt mitt fyra, fem gånger. Men, jag är nog ännu mer förtjust i Lady Sings the Blues ändå. Kanske.

  SvaraRadera
 6. Inte nytt, men oändligt tjusigt...

  SvaraRadera
 7. Detta har jag på väg hem till mig... Frågan är bara om jag inte köpte Lady sings the blues också.. Hmm...

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!