onsdag 19 december 2012

Nfu-Oh 122

 Ännu ett lack som jag adopterat från Sarah. Jag förstår inte varför hon ville skiljas från detta! Det är ju hur fint som helst. Nfu-Ohs flaskor är ju finast av alla i lackvärlden, eller vad tycker ni? Bara det gör ju att alla lack deras lack är värda att behålla ;-) Tur för mig att Sarah tycker annorlunda, hehe.
Lacket är grönskimrande med ganska mycket blått i sig. Tonen påminner lite om det närmast legendariska H&M-lacket Lady luck, men utan duokrom effekt. Hm, tror jag måste visa er det igen, nåndag. Det finns ju fortfarande på H&M...Jag tog tre lager, bara för att vara på den säkra sidan. Man får passa sig lite för penseldrag, men med lite koncentration så är det inga problem.

Betyg: 4/5

Another polish I bought from Sarah. I don´t understand why she doesn´t want to keep this. I love the bottle, and the color is nice. Three layers. The color remind me of H&Ms Lady luck, but without the duo chromatic effect. 

Rating: 4/54 kommentarer:

  1. Jag kan inte förstå varför man skulle vilja byta borta detta! Det är hur fint somhelst!

    SvaraRadera
  2. Jag är inte ett fan av blågrönt direkt. Och så blir jag så anti lack utan proper names.

    SvaraRadera
  3. Supersnygg färg! Vilken tur du har att Sarah inte har samma smak som du :)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!