tisdag 15 maj 2012

American Apparel neon red - men inte så röd.


Nästa lack att testas av American Apparel-lacken fick bli det neonröda. Jag är dock tveksam till om det är så rött. Korallrött möjligen. Riktigt snyggt är det, och när jag kvällspromenerade i solen igår, så kändes det som att vara ute och gå, förklädd till överstrykningspenna. Visst är det SÅ neonlack ska kännas? Jag gillar det skarpt. Lätt att lacka med också. Jag tog 3 lager, mest för att få det riktigt jämnt. För en vanlig människa, icke lacknörd, räcker det lätt med 2. 


Solljus, 1 lager Isadora secon nail, 3 lager lack, 1 lager Seche viteJag måste bara visa min fina ring! När vi hade kombinerad födelsedagsmiddag härom veckan fick jag den i tidig födelsedagspresent av mina svärföräldrar. Den har min svärfar guld-och silversmeden gjort, av en silversked. En sån där gammal "äta tårta fint"-sked. Jag älskar den! Så himla snygg och ingen annan har en exakt likadan. Plötsligt så känns inte massproducerat så intressant längre...

1 kommentar:

  1. Tycker besticksmycken är så häftiga (har även sett gafflar omgjorda till armband, med tänderna krullade och allt vad det var), men det är inte min stil så det är inget som hade funkat på mig.

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!