måndag 7 maj 2012

Nagellack för män?

http://www.alphanail.com/

Kan det vara nåt? Och är de bättre än "tjejnagellack"? Nån som testat? Är det sånt Steven Tyler har när han surfar? Så många frågor, och för en gångs skull - så få svar....

6 kommentarer:

 1. Men varför måste det vara nåt speciallack för killar??? Är lack för feminint så killar måste ha nn typ av penna... Visst, många killar som börjar måla naglarna gör det ju inte med lack utan med typ spritpenna, så det kanske är ett sätt att göra övergången lättare, samt att skilja killars nagelmålande med tjejers? För kan man då inte anse att tjejer lackar naglarna medan killar MÅLAR naglarna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen ännu fler frågor! Jag målade Andys en gång. Med Zoya mattsvart. Han var inte nöjd. Han ville INTE gå ut i det.

   Radera
 2. Jag är en kille som använder nagellack. Jag tycker det är ursnyggt. Använder både svart och blått, fler killar borde börja använda. Det är något som jag inte ångrar känner mig kal utan. Färgen jag använder beror på humöret. Svart använder jag när jag är nere och blått när jag är på topp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. :-) Coolt! Jag håller med!

   Radera
  2. Vad har du för åsikt om ålder på män med nagellack, kan män som närmar sig 50 använda nagellack? Framförallt då svart eller blått. Jag tycker det är snyggt och närmar mig de 50.

   Radera
 3. Skönt att höra att det finns någon som håller med mig. Jag använder även svart kajal och funderar på att börja använda svart läppstift

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!