lördag 20 april 2013

Enchanted polish - Freeze Machine

Dags att titta på ett lack från Enchanted polish, ett märke jag inte testat förut. Även detta kommer från Norway Nails.
Lacket är fullpackat med olika sorters glitter i olika färger, längst ner i inlägget kan ni finstudera det. Formulan var som tapetklister, så jag blev allt lite nervös när jag började lacka med det. Dock så gick det bra att jobba ut glittret och det räcker med ett lager, och med Seche vite så torkar det lika snabbt som vanligt. Här har jag det över Linda Johansen  To the blues, men jag ska testa det över ett ljust lack också.

Betyg: 3/5 (gissar på högre betyg över ljusare lack ;-)

Lacket är utskickat för recension - det påverkar inte min bedömning eller åsikter om lacket.

Time to take a look at a polish I haven´t tried before - Enchanted polsih. The polish is full of glitter in different sizes, colors and shapes. The formula was like glue, but easy to work with and it dried quickly with Seche vite. One layer was enough. I will try it on a nude or white polish later on!

Rating. 3/5
6 kommentarer:

 1. Jag tycket att detta var en fin kombo men det är inget lack jag känner mig tvungen att äga.

  SvaraRadera
 2. Snyggt men inte wow. Jag vill se det över svart. :)

  SvaraRadera
 3. Fint men jag gillade det nog bättre i flaskan än på naglarna. Kanske gillar jag det bättre över ett ljusare lack. Kanske så är det mer ett "vinterlack",kändes lite isigt och kallt, nu vill jag bara brassa på mer massa neon och färgglatt nästan :D

  SvaraRadera
 4. Tyckte kombon var överlägsen! :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!