torsdag 4 april 2013

Mera shopping... Fnug-mania och China Glaze + lite OT

Jag har så många fina vänner som jag träffat via vårt gemensamma lacknörderi. Sara är en av dem! Först bara på Fejan, och sen visade det sig att hon bor i Malmö - min hemstad, där min mamma bor - och nu räknar jag henne som IRL-vän också :-) Term som inte fanns för 20 år sen - då fanns det bara vänner. Punkt. Det är hon som köpt FNUG-lacken till mig när Matas (dansk kedja) hade total utförsäljning på FNUGholosarna. 50:-/st istället för uppåt 169:-/st. Viss skillnad!

Många tycker att FB är rena skiten och enbart en klubb för inbördes beundran av falska lycko-statusar. Så är det säkert för en del... men för egen del är det så långt ifrån sanningen man kan komma. Jag har träffat underbara nya vänner på FB, hittat gamla dagiskompisar som jag inte sett på över 30 år, släkten i USA är lättare att hålla kontakten med på ett otvunget sätt (t o m min mormors 85åriga kusin har FB!) Nu blev lite lite utsvävning om annat ;-) Ska vi ta en titt på bilderna också? Rätt kassa, men men... det kommer ju swatcher så småningom...

Imorgon är det tex holofredag - inte så svårt att lista ut vad det blir då ;-)

I have so many good friends that I met through our mutual polish addiction. Sara is one of them! First, just on Fejan, and then it turned out that she lives in Malmö - my hometown, where my mother lives - and now I count her as IRL friend too :-) term that did not exist 20 years ago - when there were only friends. She´s the one that bought all the FNUGs to me :-)

Many think that FB is pure crap and only a mutual admiration of false happiness statuses. That might be true to some people ... to me, it´s so far from the truth as you can get. I have met wonderful new friends on FB, found old kindergarten buddies that I had not seen in over 30 years, the family in the U.S. is easier to keep in touch with an easy manner (even my grandmothers 85 year ols cousin is on FB!
Let's take a look at the pictures too. Crappy pics I know... ... 


En back up på Ruby pumps

                Fade into hue                 Sudant funday                   Fancy pants                    Skyscraper

            Gold digger            Futuristica                 Fantastica                 Psychedelic                   Aquafix

12 kommentarer:

 1. Men hjälp så många fina lack!! :) Ska bli kul och se sen!
  Håller med om fb, där kommer alltid finnas dem "är på middag med finaste", men för det mesta - kanonsätt att hålla kontakten och skapa nya kontakter. Jag gillar verkligen Lacka-byt gruppen också :)
  /Rebecka

  SvaraRadera
 2. Finingar!! Jag älskar haul-bilder.
  Och FB är grymt på många sätt! Precis som Rebecka är jag ett stort fan av Lacka-Byt-gruppen. Och att dessutom kunna hålla kontakt med en massa släkt och vänner är ju toppen. T ex makens franska släkt som jag aldrig annars skulle byta ett ord med.

  SvaraRadera
 3. Fin haul! FNUG-holosarna är verkligen grymma.

  Och precis som du så är jag ett stort fan av FB. Det är ju ett grymt sätt att hålla kontakten med folk. :-)

  SvaraRadera
 4. Åh guud vilken underbar haul! Ser fram emot att se dessa underbara lack. Känns som om min önskelista kan bli ännu längre.....ojojo..;-)

  SvaraRadera
 5. Jag ser fyra stycken Blå måndag lack :)

  Använt på rätt sätt tycker jag FB är ett suveränt forum som t.ex Lacka-Byt gruppen. Och att kunna hålla kontakt med vänner och släktingar är ju riktigt underbart.

  SvaraRadera
 6. Håller med ang FB, fina lack vill oxå ha Fnug =)

  // Kinga

  http://www.nattstad.se/kingaling

  SvaraRadera
 7. Alltså alla från China Glaze är ju helt underbart vackra, det kliar i fingrarna på mig...

  SvaraRadera
 8. Åh va kul! Ser fram emot swatcher!

  Kan hålla med om att fb inte behöver vara dåligt, det är nog lite vad man gör det till helt enkelt.

  SvaraRadera
 9. Fb är skitkul säger jag, utan lycko-statusar om "världens finaste hit och dit".

  Lackfråga, har du provat Isadoras 6-in-1? Jag upplever den som värsta skräpet nånsin. Kletigt, svårmålat, blir inte ett slätt resultat alls. Har jag haft otur med mitt lack eller har någon annan samma uppfattning?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag gillar inte all in one. De är aldrig så bra som specialiserade produkter. Och denna verkar ju värre än vanligt, tack för varningen! ;-)

   Radera
 10. Jag har inte lärt mig använda fb, även om jag nu är mycket stolt över att vi alla fall har en sida för bloggen, även om jag inte vet vad jag ska göra med den. Internet och bloggen har dock gett mig flera vänner som växt till att bli mina närmaste vänner IRL. Jag är så tacksam att jag mött dem!

  SvaraRadera
 11. Internet är fantastiskt till mycket! Och att betala 50kr/styck för Fnugs holo är banne mig med fantastiskt, jag betalde fullpris för mina på Eleven, sjukt dyrt..

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!