onsdag 24 april 2013

Picture Polish - (Do you wanna se my...) Peacock.

Grön onsdag hos Karin, och detta är delvis grönt, faktiskt ;-)
Jag trodde jag skulle älska detta... men jag är inte helt övertygad. Basen är en svagt lilafärgad jelly och sen är det fullt med glitter i grönt, lila och silver (tror jag?). Såhär i efterhand kanske jag skulle lagt ett mörklila eller grönt lack under, men nu gjorde jag inte det, utan det fick bli fyra lager Peacock istället. Formulan är lite åt det tjockare hållet, men inte värre än att det gick att kontrollera. Och visst, det är fint, det är det. Men jag vet inte... det blir ändå inte mer än ett mellanlack för mig.

Betyg: 3/5

Green Wednesday at Karins place, and this is partly green, actually;-)
I thought I would love this ... but I'm not entirely convinced. The base is a pale purple jelly and then it's full of glitter in green, purple and silver (I think?). Maybe I should have used a purple or green creme as a base, because I had to use 4 layers to make it opaque. The formula is a little on the thicker side. And yes, it´s a nice color. But I do not know ... 

Rating: 3/5
8 kommentarer:

 1. Det var fräckt! Gillar när glittret är mindre, stora är för jobbigt att smeta ut.

  SvaraRadera
 2. Vissa lack gillar man och andra inte, och sen finns det ju de där mellanlacken också. Jag tycker om när olika bloggare har olika åsikt om ett lack, då vill jag verkligen bilda mig en egen uppfattning om det. Det blir mer åtråvärt på något sätt :)

  SvaraRadera
 3. Älskar det här lacket! Fast jag kan inte för mitt liv komma ihåg vad det var för lack jag hade under när jag testade.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar det! Jag är svag för blågröna lack. Dessutom älskar jag påfåglar så det blir alltid en trevlig tanke om påfåglar när jag ser blågröna lack :D

  SvaraRadera
 5. Tycker det är ganska fint men ingen wow-känsla!

  SvaraRadera
 6. Jag tror jag gillar det mer pga namnet och därför vill jag ha det. Hade det hetat 756 så hade det inte varit lika kul. Knäppt men sant. Får se hur det blir dock.

  SvaraRadera
 7. Tjusigt! Jag tycker både färgen och glitterstorleken är perfekt!

  SvaraRadera
 8. Jag vet inte om jag heller riktigt gick igång på det här. Gav jag bort det till och med? minns inte nu...

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!